OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er Olabag?

Olabag er en veske/bag, som kommer i tre forskjellige størrelser. Den er hånd-heklet av gjenbrukstekstiler.

Hvor kommer tekstilene fra? / Hvor kan jeg levere tekstiler?

Tekstilene vi lager Olabag av kommer fra mennesker som donerer de til oss. Vi vil få til en løsning som gjør dette lettere, men per dags dato så kan du sende oss en e-post på hei@olabag.no eller send oss en melding på instagram/olabag.no 

Vi setter pris på enhver donasjon av tekstiler, samtidig som du vil kunne samle poenger som gir deg rabatter på din Olabag.

Hva gjør dere med de tekstilene dere ikke bruker?

Vi prøver å bruke alt vi kan av det stoffet vi får inn fra dere. Som du kanskje ser har noen av Olabagene lommer, dette kommer av at vi prøver å bruke alt av stoffet, samtidig som det er praktisk. Om det skulle være noe vi ikke klarer å bruke, donerer vi det om det er mulig, ellers blir det spart på til fremtidige prosjekter.

Hvorfor får vi ikke se Olabagene før vi får de levert?

Grunnen til at vi ikke selger hver Olabag med eget produktbilde og informasjon, handler om at vi vil at alle tekstilene skal kunne bli til Olabager og bli solgt. Om vi skulle solgt hver Olabag som et eget produkt, vil det kunne være en mulighet for at noen er mer populære enn andre og at vi får etterspørsel på flere like. Olabag handler om å fremme unikhet og ulikhet, og dette vil vi gjerne få frem i produktene og måten vi selger på. De forskjellige størrelser vil kunne gi deg en indikasjon på hva du kjøper, men resten er en overraskelse. Noe som er ganske spennende. 

Kan jeg vaske Olabagen min?

Alle veskene våre er er laget av rest stoff, og kan vaskes på 30 grader celcius, men vi anbefaler at man helst vasker den for hånd med fargebeskyttende ark for å beholde fargene. 


Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?

Kontakt oss gjerne på e-post: hei@olabag.no


Meld deg på vårt nyhetsbrev her!